Rhizoma Extra Virgin Olive Oil | Wildlife is shifting activity to nighttime because they don’t want to run into humans
17956
single,single-post,postid-17956,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Wildlife is shifting activity to nighttime because they don’t want to run into humans

06 Jun Wildlife is shifting activity to nighttime because they don’t want to run into humans

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠριν από μια βδομάδα, κατηφορίζοντας από την Α. Βίτσα στην Κ. Βίτσα, και σχετικά αργά το βράδυ (για Ζαγόρι) είδα με σχετική έκπληξη μια από τις πιο μεγάλες κερασιές στον Πρύνο να πάλλονται με βιαιότητα. Ακινητοποιήθηκα και είδα σε μια βεράντα 2 φίλους να μου λένε ότι υπάρχει αρκούδα.

Μιλάμε τώρα για 15 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο και μόλις 10 μέτρα από τη βεράντα παρατήρησης. Διάβασα μετά το άρθρο που παρακάτω και τείνω να συμφωνήσω με τη διαπύστωση ότι η άγρια ζωή το γυρνάει στη νυχτερινή ζωή για να αποφύγει την επαφή με τους ανθρώπους.

Είμαι πολύ σίγουρος πλέον χωρίς να μπορώ να το υποστηρίξω με στοιχεία και αριθμούς, ότι αυτό συμβαίνει κατά κόρον, και όχι μόνο με τις αρκούδες.

Όπως και να έχει όμως ήταν μια πραγματικά “άγρια” εμπειρία. Τη συνιστώ, αν σας τύχει. Στο επόμενο podcast θα μπορέσετε να ακούσετε περισσότερα για το συγκεκριμένο θέμα.